“Vi på vej’n igen…”

Standard

Melder mig her under fanerne fra et tog…en helt ny oplevelse for mig. Klokken er 7.20 lørdag morgen og jeg har allerede været oppe i 2 timer og 20 minutter. Totalt og aldeles gak i hovedet allerede der, jeg giver jer fuldstændigt ret.

Sidder et sted mellem Skanderborg og Horsens lige nu, på vej mod Sjælland og i sidste instans Herfølge og nogle timer i godt selskab på Viking Cats’ katteudstilling.

Og nu kommer så det helt vanvittige – er I parate?

Jeg har ikke engang kat med!!!

Nej, det er ikke engang lyv. Jeg er stået op klokken fem lørdag morgen og har påbegyndt en samlet rejsetid på 9½ time for at få 4½ time på en katteudstilling…UDEN KAT.

Til mit forsvar skal det så siges at hvis jeg skulle have haft kat med, skulle jeg have været afsted engang i går, for når jeg når frem er udstillingen godt i gang og dyrlægen er forlængst kravlet hjem i varmen igen.

Der er en smule mening med galskaben. Jeg skal over og deltage i fejringen af de seks danske Regional Winners der er kåret i år…Gizmo er i blandt dem. Jeg skal også have en kokarde, et diplom og en plakette med hjem som jeg har haft stand-in til at modtage for mig og stuepanteren i Holland for to uger siden.

Nåh ja…og så er jeg blevet tvunget til at komme, det er ikke engang løgn ;o)

Men hvad…indtil videre går det da meget godt. Ingen tvivl om at jeg kommer til at røvkede mig undervejs, derfor er det meget smart lige at have investeret i fem timers HotSpot, så kan jeg da surfe lidt og holde mig ajour med hvad der foregår rundt omkring.

Og så glæder jeg mig til at komme hjem igen…men det er jo typisk mig.

Stand by for en senere opdatering – noget skal jeg jo bruge internettiden til ;o)

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s