En lille fugl pippede i mit øre at jeg burde introducere mig selv også – så det må jeg jo hellere forsøge mig på….Jeg hedder Tina, er en årgang 73 og bor i Randers, hvor jeg er født, opvokset og ret så fastgroet.

Jeg er uddannet bibliotekar D.B. fra Biblioteksskolen i Aalborg, 2001, men har ikke været så heldig på arbejdsmarkedet, så det er desværre ikke meget jeg har fået brugt min uddannelse.

I 2006 gik jeg ned med stressudløst depression og blev sygemeldt – og det var jeg frem til 4. oktober 2010 da jeg endelig blev visiteret til fleksjob på baggrund af diagnoserne Aspergers syndrom og generaliseret angst. Jeg er efter 2½ år stadig ledig og er ikke så optimistisk om fremtiden på arbejdsmarkedet som jeg var dengang.

I min fritid forsøger jeg at lave andet end at sove, hvilket nogen gange holder hårdt, da jeg stadig har tendensen til at stresse helt vildt. Men jeg har mine katte til at hjælpe med at stresse af, og så er der jo fritidsinteresserne film, tv-serier, at skrive, tegne, male, boligindretning, hjemmeside (og nu blog) og gode bøger at tage af – i hvert fald på de dage hvor jeg har overskuddet til det. Katteudstillinger tager jeg på i den udstrækning pengepungen vil være med og ellers forsøger jeg bare at nyde min skønne lejlighed, holde den nogenlunde ryddelig (var der nogen der sagde rodehoved) og hygge om misserne og med min bror der bor liiiiige rundt om hjørnet.

578481_4393309991561_1764452874_n

Advertisement

3 responses »

  1. Pingback: 2010 in review « Gizzemissen's Blog

  2. Hej Tina

    Det lyder som en sindsoprivende mindfulness oplevelse, du havde dengang på Jobcenter i 2010. Det er sandt: Der bliver rigtig “ryddet op indeni” med mindfulness meditation, og en gang imellem – meget, meget sjældent – så går det vildt for sig, som du altså oplevede det dengang. Meeeen de fleste gange er det temmeligt fredeligt, hvis man holder lidt ved – og det synes jeg egentligt også, at du skal have chancen for at opleve. Så summa summarum: Har du lyst, så giver jeg 3 stk. gratis individuelle mindfulness sessions, så du kan komme om bag postyret og ind til roen indeni (her temmelig længe efter, ganske vist:-))
    Du kan finde mine kontaktoplysninger på http://www.houseofmindfulness.dk

    Kærlig Hilsen Lise Baltzer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s