26. December – Dagens outfit

Standard

Seriøst?

Er det en sammensværgelse det her?

Nåh…..dagens outfit er – tadaaaaaa – min natkjole. Ja, den er blevet luftet lidt ekstra her i julen, men man skal da have lov at nyde dage hvor man ikke har en eneste forpligtelse andet end at futte rundt derhjemme i nattøj, nusse en kat eller tre, glemme at spise både morgenmad og frokost og overveje på sådan cirka 30. time at få taget den pokkers juleopvask?

Muligvis har jeg slappet lidt for meget af i dag….fik i hvert fald først tændt fjernsynet på Sound of Music to trediedele inde i filmen øv. Årsagen skal nok findes i min 1. juledag hvor jeg tilbragte lidt for meget tid foran den lille skærm. Først Home Alone 1 og 2, så Fred Claus og endelig Fars Fede Juleferie, før jeg syntes det var en brilliant idé at sætte Sanctum i dvd-afspilleren og få lidt andet end jul…og så bagefter opdage at der var 5 minutter til gyserkomedien Slither. Så jeg kom muligvis en smule sent i seng….med ret så firkantede øjne. Imponerende nok har jeg ikke haft mareridt eller bare underlige drømme af alle de film jeg fik set, så det er trods alt et plus.

Måske jeg skulle tage mig sammen til at få kigget på den der opvask. Aftensmaden laver jo nok ikke sig selv og den kræver rene gryder. Og er for øvrigt planlagt til at være ganske u-julet – alt efter hvor langt jeg kommer altså.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s