23. December – Hvad laver du i dag?

Standard

Lillejuleaften startede med White Christmas på tv. Dejlig måde at vågne på, ved at gå direkte fra sengen og ind i sofaen og putte sig under et tæppe. Og ja, jeg ved godt den først kom 12.10 – jeg kom sent i seng ;o)

Efter White Christmas var det tid til at komme i tøjet og med en bus ind til Randers City hvor jeg skulle nå at købe de sidste gaver til pakkeleg juleaften inden min bror fik fri fra arbejde. Det er en lillejuleaftentradition vi efterhånden har haft i mange år. At tage ind i byen og vade lidt formålsløst rundt, shoppe billigt juleslik, se på stressede juleshoppere og selv sørge for at sprede smil til så mange som muligt. Rigtigt hyggeligt.

Aftenen er også blevet tilbragt med min bror. Juletræet har stået med sin pynt siden 1. søndag i advent, så det krævede ikke plads i kalenderen. Til gengæld fik vi prøvet om det var rigtigt at min fars bagemaskine kunne lave risengrød (og det var det) og nu står anden og steger på sin sidste halve time. Når den er færdig og har kølet lidt skal den parteres og lægges i fad og så kommer den i køleskabet så den lige er klar i morgen til en pensling med andefedt og så opvarmning i ovnen. Man må jo tænke lidt alternativt når der også skal være plads til at lave en flæskesteg i morgen og min ovn er standardstørrelse.

Hvornår jeg kommer i seng må guderne vide….godt jeg trods alt er B-menneske og ikke har noget at skulle tidligt op efter i morgen. Alle julegaver på nær 1 er pakket ind og det bliver gjort når min bror dukker op om eftermiddagen. Klargøring af de hvide kartofler er uddelegeret til min far, så det er der også styr på. Så i morgen når jeg står op står programmet på støvsugning af hele lejligheden, vaske op fra i aften, ordne kattebakker og ned med skrald og så et bad inden først min bror og senere min far kommer.

Tror nok julestemningen har indfundet sig…bare en lille smule i hvert fald…

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s