9. December – Din yndlingsopskrift på julegaver

Standard

Jeg synes jeg er faldet lidt af på den de senere år, for tidligere elskede jeg at købe julegaver og være kreativ med selvsamme køb. Min yndlingsopskrift på julegaver er nemlig en kombination af noget folk har på deres ønskesedler (hvis de har nogen ønsker) og et eller nadet som de ikke decideret har ønsket sig, men som jeg enten selv mener er helt perfekt eller som jeg i løbet af året har fået fornemmelsen af ville være en perfekt julegave som vedkommende måske har glemt alt om igen.

Jeg har endnu ikke været helt ude på dybt vand med mine inspirationsgaver selvom de ikke har hørt hjemme på nogen ønskesedler, så helt gal på den kan jeg jo ikke være. Ville bare ønske at det klarsyn og den kreativitet jeg tidligere havde ville dukke op igen, for jeg synes ærligt talt at det er dødkedeligt at gå på julegaveindkøb med en ønskeseddel i hånden og så bare finde noget der passer med det fastsatte beløb. Der mangler ligesom sjælen…mig…i gavekøbs- og ikke mindst gavegivningsprocessen.

Måske mit mildest talt varierende julehumør i år har noget at gøre med det? Det har det formentlig. Det er svært at tænke kreativt, varmt og kærligt når hovedet gør ondt af bekymringer…

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s