Aftensmadseksperiment

Standard

Og det smagte fantastisk

Fremgangsmåde:

Der skal bruges 2 gryder og en wok (eller pande).

Først koges en buket broccoli så den er klar tilsidst. Imens gøres en gryde klar med vand til nudlerne og tilbehøret klargøres.

Forårsløg skæres i skiver – sørg for at få så meget af det grønne med – det er guf. Kyllingebrystfilet skæres i mundrette stykker.
Nu tændes der for vandet til nudlerne.

I wokken kommes der en smule peanutolie (andre stegevenlige olier kan også anvendes), hvidløgspuré efter smag og flydende honning også efter smag. Der tændes for blusset og de tre ingredienser blandes sammen imens de varmer. Når det bobler let hældes kyllingen i og der skrues ned for varmen da honningen ellers let brænder på og bliver sort og bitter i smagen. Så snart kyllingen er gennemstegt tilsættes forårsløgene og der hældes lidt vand i blandingen for at lave en form for sovs. Endelig tilsættes små broccolihoveder og de nykogte nudler hældes oveni og vendes rundt i sovsen så de også får smag med.

Den kan sagtens spises som det er for honningen og hvidløget giver en fantastisk smag, men jeg hælder lidt sød chilisauce ved og synes det er fantastisk. Andre ville måske synes om soya til. Mulighederne er uendelige – det er jo eksperimental madlavning.

Bon appetit derude….

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s