Utroligt hvad en smule søvn kan gøre…

Standard

Ja, jeg mener altså i bogstaveligste forstand en meget lille smule søvn, forstået på den måde at jeg har sovet både rædsomt og for lidt i nat og egentlig burde gå rundt som en zombie nu. I stedet har jeg været ukarakteristisk aktiv det meste af dagen. Ved ikke helt hvad der er kommet efter mig.

Ret beset begyndte det faktisk allerede i går eftermiddags da jeg besluttede mig for at nu skulle den nye støvsuger indvies med en tur over stue- og entregulvene. Det betød så lige at en masse ting der stod på især stuegulvet kom op i højden på borde, i sofaen og i kradsetræerne til missernes store “mis”fornøjelse ;o)

Og så fik trægulve, koskind, kradsetræer og diverse møbler lige den store omgang.

Du milde kineser en forskel det gør pludselig at have en støvsuger der rent faktisk kan suge. Så kan det godt være den ligner en budget-udgave af R2-D2 til en dårlig sci-fi film, men suge – det kan den.

Så det brugte jeg eftermiddagen i går på. Aftenen igennem fik jeg så ryddet op – og ud – i alle de ting der var kommet op fra gulvet og fik også ryddet bladhylden under sofabordet for første gang siden jeg flyttede ind woohooo…

Klokken alt for sent lagde jeg mig til at sove på sofaen, spørg mig ikke hvorfor, og så har jeg ellers vendt og drejet mig hele natten. Så havde jeg hovedpine og måtte op og tage et par piller, så fik jeg hedeture, så havde jeg mavekramper og så videre i den dur. Virkeligt hyggeligt.

Så da vækkeuret ringede klokken 9 kan man ikke just kalde mig udsovet og der gik også en halv time inden jeg kunne se at nu gik den ikke længere, bostøtten skulle nemlig komme klokken 10.

Da bostøtten så er gået igen har jeg mest af alt lyst til at kravle ind under min dyne, noget jeg faktisk tænkte på allerede da jeg stod op, hvis ikke allerede da jeg gik i seng. Men jeg måtte jo hellere lige tænde computeren og så er dagen ellers gået med raske skridt:

Ordne kattebakker og ned med poserne i containeren.

Indkøb i SuperBest.

Frokost foran skærmen, rugbrød med ost med lidt halvflad cola til…der manglede brændstof på motoren.

Ved at overveje at gå i seng igen, men gik i stedet ud i køkkenet og fik sat tallerkener, bestik, knive og grydeskeer i blød OG gjort vasken ren så den ikke tiltrak flere bananfluer.

Pudse de tre store vinduer i stuen på indersiden og tørre støv af i vindueskarme og på tingene der blev sat tilbage.

Pudse kæmpevinduerne på altanen samt det ene stuevindue på den anden side, samt vasket lister og vindueskarm af.

Nusset kat.

Bakset stor, uhåndterbar læderlænestol fra altanen, igennem soveværelset, igennem entreen og ind af stuedøren og OVENOVER det pokkers ekstra fjernsyn og hen på plads….helt og aldeles alene.

Og nu er jeg så nået til nu…

Måtte lige sidde ned efter omgangen med stolen. Svedte som havde jeg været i sauna, hjertet hamrede afsted og jeg var stakåndet…nåh ja, og så begyndte det også at stikke godt i lænden.

Så en pause og en halv liter iskoldt vand gjorde godt.

Nu overvejer jeg så lidt hvad jeg skal bruge de 45 minutter til jeg skal se noget i fjernsynet til. At gå ind og sove er vist lidt omsonst på det her tidspunkt….med mindre jeg absolut vil gå glip af alt det gode i fjernsynet i aften, for 45 minutter kan jeg nok ikke nøjes med at sove.

Så løsningen bliver nok at tage hjemmetøjet på og gå i køkkenet og vaske en skål og en pande af så jeg kan komme til at blande fars og stege frikadeller senere…det bliver nemlig aftensmaden. Rugbrød med hjemmelavede frikadeller…

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s