Sladder

Standard

Jeg er et af de der mennesker man kan fortælle alt til.

Jeg lytter…

Jeg dømmer ikke…

Og jeg sladrer ikke…

Hemmeligheder, sladder eller dybt personlige ting – de enten bliver hos mig eller fiser direkte ind ad det ene og ud ad det andet øre.

Derfor er jeg også lidt i tvivl om, hvad jeg skal gøre i den situation jeg nu er kommet i.

Jeg har nemlig hørt noget sladder (som sædvanlig), og havde egentlig planlagt at det blot blev hørt og derefter glemt. Men sladderen drejer sig om en person jeg holder af og – tror jeg – kan have indflydelse på vedkommendes fremtid. På den anden side kom sladderen fra en anden person jeg også holder af, og jeg ved at vedkommende står ved det der er sagt.

Og nu er det så jeg er i tvivl. Skal jeg videregive det der er sagt, naturligvis uden at nævne hvor jeg har det fra når jeg nu mener det er sladder der kan have konsekvenser for mange hvis den vokser?

Er det min egen sindstilstand der gør at jeg pludselig overvejer det? Det er ikke mange dage siden jeg mente at vedkommende sladderen drejer sig om, selv blandede sig i noget på den helt forkerte måde.

Åh, hvor jeg dog hader når min hjerne går spekulationsamok, ellers ville denne lille historie også bare være druknet i glemslens tåger…tror jeg nok…måske.

…suk…

Advertisement

3 responses »

 1. Hvis vi går ud fra at du siger det, så bliver du også nødt til at afsløre kilden til din viden.

  Jeg ville vælge at hive fat i den person som du har det fra, og så bede ham/hende om selv at tage fat i personen som sladderen omhandler.

  Så har du stadig “rene hænder” og kan med god samvittighed stadig beholde fortroligheden fra både den ene og den anden.

  • Det har du jo selvfølgelig nok ret i.

   Det hele bliver nok lige vendt og drejet et par gange mere i hovedet og så må jeg se om jeg stadig mener der skal siges noget. Jeg har tidligere hørt sladder om det samme, dengang involverede det bare personer jeg ikke har noget forhold til og var ret ligegyldigt for mig…

   …det blev det ikke just lettere af nu 🙂

 2. Efter en snak med en 3. part (min bror der også er god til at lytte og glemme), er jeg blevet enig med mig selv om ikke at videregive sladderen. I sidste ende er det nemlig ikke noget der kan gøres ved og det vil bare såre den involverede.

  Så oplysningerne er hermed sat til sletning på den indre harddisk ved førstkommende gennemgang 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s