Familien Johansson på eventyr

Standard

I dag havde vi; min bror, min far og undertegnede, besluttet os for en lille tur ud i det blå….som i dag var ret så gråt og særdeles blæsende.

Turen gik mod Århus hvor første stop var Bazar Vest. Det var 3. gang for min bror og mig og første gang min far var med. Vi lagde ud med at kigge på butikkerne i den store nybygning som ingen af os havde været i før. Først en tur i Istanbul Møbler der havde rigtigt mange ting. Som altid for mig en blanding af ting jeg ikke kunne drømme om at have stående og ting som jeg var ret vild med…og så elsker jeg generelt at kigge på ting der er anderledes end dem du finder i danske butikker rundt omkring. Butikken har for eksempel et sæt bryllupsstole som de udlejer til bryllupper og jeg er helt og aldeles forelsket i dem. Store, udskårne, guldmalede med kroner øverst på ryglænene og yppigt polstrede sæder….jeg må og skal eje sådan en stol en dag…ikke to, kan godt nøjes med en.

Så var vi i Genbrugsland som i følge hjemmesiden er den næststørste genbrugsbutik i Norden. Den var også stor. Og dyr for mig at være i – ups. Endte med at forlade butikken 108 kroner fattigere med armene fyldt med lidt messing, lidt kobber, et indrammet billede med katte og to fine tøjdyr til min regnskovssamling.

Så tog vi turen igennem det oprindelige Bazar Vest hvor vi var inde og kigge i størstedelen af butikkerne og også fik købt lidt, og så spiste vi frokost i cafeteriet hvor min bror og jeg fik Iskender Kebab og min far en Kebab Mix med pommes frites. Det fyldte godt i maven.

Efter 3 timer i Bazar Vest gik turen videre til Ilva, for min bror var på en mission. Han skulle finde sig et par lysestager der passede til den idé han havde i hovedet…det er ikke nemt skal jeg hilse og sige, når herren ikke helt var klar over hvad han egentlig ledte efter. Det lykkedes så rent faktisk at finde 2 lysestager han kunne lide så de skulle naturligvis med hjem. Og når vi nu var i nabolaget, mente jeg godt lige vi kunne smutte i Ikea, for der var liiiige et par småting jeg godt kunne bruge til mit badeværelse. En times tid og – for mit vedkommende – 143 kroner fattigere, begav vi os hjemad.

Vi var alle enige om at det havde været en hyggelig dag, og min far der ellers havde været lidt tilbageholdende med en tur i Bazar Vest, måtte indrømme at det havde været spændende og anderledes. Nu var det også ham der købte mest i bazaren, så han skulle vist nødigt beklage sig. Vi var også enige om at vores fødder var godt ømme tilsidst, så nu kalder en hyggeaften herhjemme uden alt for meget fysisk aktivitet.

Aftensmaden er planlagt, skal bare lige tage mig sammen til at rejse mig. Og så skal der tændes levende lys, sættes en god film i afspilleren og ellers bare hygges med de katte der nu gider mænge sig med mig i stuen.

God weekend til alle….

Advertisement

2 responses »

  1. Kattebilledet var supersejt, håber du finder en god plads til det.
    Og jeg ha altså lykkeligt glemt den ene tur til Bazar Vest, så i mit hoved var dette anden gang. 🙂

    Det er i øvrigt slet ikke nemt at købe lysestager, når man blot har en vag idé i hovedet, men det lykkedes da. Og jeg synes selv de er superflotte.

  2. De er også superflotte dine nye stager og jeg ser frem til at se dem i brug.

    Og kattebilledet skal nok få den helt rigtige plads…jeg skal bare lige finde ud af hvor det er ;o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s