X-Factor

Standard

I aften var der finale i X-Factor og sørme om jeg ikke havde gættet vinderen. Tror faktisk ikke jeg har gættet vinderen i et “musikprogram” rigtigt, siden Brødrene Olsen vandt først det danske og så det internationale Melodi Grand Prix.

Jeg har ikke just været det man kan kalde en trofast seer. Det har jeg faktisk ikke været ved nogen af omgangene af X-Factor. Jeg har da set både de indledende castings, boot camps og live shows – men kun dele af det, uddrag om man vil. Faktisk har det hver gang først været når der har været fire-fem finalister tilbage at jeg er begyndt at følge fast med. Hvorfor? Jeg ved det faktisk ikke.

Men jeg fik da set nok med i år til at mene, at der for en gangs skyld skulle en sms-stemme til fra mig, nu havde jeg jo ikke tippet den rigtige vinder til årets Melodi Grand Prix – som for øvrigt også blev iagttaget sporadisk.

Et eller andet sted dybt, dybt inde gemmer sig stadig en lille hemmelig drøm om selv at møde op til casting til et af disse sang shows. Men jeg tror det bliver ved drømmen. Så kan jeg i stedet tage fat på de skumle planer om langt om længe at vove mig ud i noget karaoke….det har da også bare taget hvad…..10-15 år indtil videre at samle mod ;o)

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s